Κυριακή 28.05.2023

Κώστας Μάρκου: Σοκαριστική δήλωση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη: Είναι «ροζ κλειδαρότρυπα» και «κουτσομπολιό»

Μετά την αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ στο πάνελ, Νίκου Ρωμανού, ο κ. Μάρκου αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί

Ως «κουτσομπολιό» και «ροζ σκανδαλολογία» χαρακτήρισε την υπόθεση Γεωργούλη, ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑχαΐαςΚώστας Μάρκου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάρκου τόνισε ότι «έχουμε ένα δεδομένο, το οποίο είναι η πρώτη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, γιατί θα έρθουν και άλλοι. Επιτέλους, η συζήτηση έχει έρθει στα προγράμματα, θα θυμόσαστε και εσείς ότι πριν 10-15 μέρες, η συζήτηση ήταν σε επίπεδο κουτσομπολιού, σε επίπεδο παρελθοντολογίας, σε επίπεδο ροζ κλειδαρότρυπας».

Στην αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής, Kώστα Παπαχλιμίντζου πως είναι φάουλ ο χαρακτηρισμός «ροζ κλειδαρότρυπα», ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέτεινε: «Όχι βεβαίως, ήταν συζήτηση κουτσομπολιού».

Μετά την αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ στο πάνελ, Νίκου Ρωμανού, ο κ. Μάρκου αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, λέγοντας ότι μιλά για τη συζήτηση μετά την υπόθεση, η οποία «εξαπολύθηκε από συγκεκριμένα κέντρα».

«Η αξιοπρεπής στάση αυτή από κέντρα και υποκέντρα προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας ήταν ροζ σκανδαλολογία», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ