ΕΛΛΑΔΑ - 12/12/2021 - 5:23 μμ
Κώστας Χατζής: «Είμαι γύφτος και γεννήθηκα μέσα στο ρατσισμό, θα ήταν ντροπή να ντρέπομαι για τη φυλή μου»
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καταγωγή του και το ρατσισμό που βίωσε στο παρελθόν
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, τον ρατσισμό που έχει βιώσει για την καταγωγή του, αλλά και το σπίτι του στην Εύβοια που κάηκε ολοσχερώς.
«Όταν αυτοσαρκάζεσαι, περνάς τα ωραιότερα μηνύματα και το κάνω αυτό 67 χρόνια», είπε αρχικά ο Κώστας Χατζής, εξηγώντας τον τρόπο που έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τη ζωή.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα έδιναν σήμερα στον γύφτο το Ηρώδειο ή το Μέγαρο. Εκεί πήγα, επειδή είπα τραγούδια του Πλέσσα και με φώναξε εκείνος».
«Το σπίτι μου στην Εύβοια καταστράφηκε από τις φωτιές. Όπως και τα 45 στρέμματα με ελιές που είχα, δεν έμεινε τίποτα», ειπε και έπειτα μίλησε για την οικογένειά του.
«Έχω 6 παιδιά. Τα 4 από αυτά έχουν γερμανική υπηκοότητα. Η γυναίκα μου έφυγε από τη ζωή και παντρεύτηκα μία Γαλλίδα και αποκτήσαμε άλλα 2 παιδιά. Τα πρώτα δύο ακόμα και όταν μιλάνε είναι φάλτσα. Ο Αλέξανδρος, που είναι ο τρίτος είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Το τέταρτο χορεύει πολύ ωραία και το πέμπτο έχει σπουδάσει στη Γαλλία και παίζει βιολί. Το έκτο, η Δανιέλα, είναι στο Εθνικό Ωδείο. Θέλω τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι», είπε κλείνοντας ο τραγουδιστής.


















