Παρασκευή 14.06.2024

Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης: Η Νόνη Δούνια μάρτυρας στη σύλληψη του 57χρονου που φωτογράφιζε ανήλικες – «Ήταν ψύχραιμος και πολύ ήρεμος»

«Δε γνωρίζουμε αν όλο αυτό το διάστημα τραβούσε φωτογραφίες. Είχε κρυμμένες τις κάμερες», ανέφερε η κ. Δούνια

Σοκ έχει προκαλέσει στις αθλήτριες της κολύμβησης και στους γονείς τους η αποκάλυψη της δράσης του διεστραμμένου 57χρονου ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής να φωτογραφίζει κορίτσια με μαγιό στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρεςο αδελφός μιας ανήλικης αθλήτριας ήταν αυτός που εντόπισε τις ύποπτες κινήσεις του παιδόφιλου και ειδοποίησε τους γονείς του.

Τι είπε η Νόνη Δούνια για το περιστατικό

Τη διοργάνωση παρακολουθούσε και η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Νόνη Δούνια, η κόρη της οποίας συμμετείχε στους αγώνες.

Όπως λέει η κ. Δούνια, το παιδί κατάλαβε πως ο 57χρονος φωτογράφιζε τα κορίτσια και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια.
«Είχαμε το πρώτο Open κολύμβησης. Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό και μπορεί οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση στην πισίνα. Υπήρχε στις εξέδρες ένας κύριος ο οποίος φαινόταν ύποπτος. Ένα παιδί, αδελφός μιας αθλήτριας, είδε ότι αυτός φωτογράφιζε. Κάτι είδε ο μικρός και το είπε στη μητέρα του. Πήγε η μαμά του μαζί με έναν άλλο μπαμπά να του ζητήσουν το λόγο. Και του είπαν να τους δείξει το υλικό» περιέγραψε η κυρία Δούνια.

Σύμφωνα με την ίδια «η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και τον συνέλαβαν. Δεν είχε στοιχεία, τον πήγαν για εξακρίβωση και βρήκαν μέσα στις φωτογραφίες το υλικό», ανέφερε η κ. Δούνια, ενώ πρόσθεσε πως ο 57χρονος είχε κρυμμένες τις κάμερες και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος όταν οι γονείς τον ρωτούσαν τι φωτογραφίζει.

«Δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό το διάστημα τραβούσε φωτογραφίες. Είχε κρυμμένες τις κάμερες, δεν ξέρω πώς, πρέπει να τις είχε καλύψει με κάτι. Μόλις οι γονείς του ζήτησαν τον λόγο αρνείτο να απαντήσει. Δεν απαντούσε σε τίποτα και φαινόταν πολύ ήρεμος και ψύχραιμος» κατέληξε στην περιγραφή της η Νόνη Δούνια.

Πηγή: protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ