Μάλιστα, η γιαγιά της 12χρονης έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» να ανακαλέσει η εισαγγελέας την πρότασή της, εκφράζοντας παράλληλα την οργή της, αλλά και τον πόνο που τους προκάλεσε αυτή η εξέλιξη.

«Λυπάμαι πολύ για την κυρία εισαγγελέα, που έβγαλε από το στόμα της αυτό το κακό. Θέλω να την παρακαλέσω να το ακυρώσει και να βγάλει τη μάνα από εκεί, γιατί είναι αθώα, να μαζέψει τα παιδιά της», είπε η γιαγιά της 12χρονης.

Κολωνός: “Τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους”, λέει η γιαγιά της 12χρονης

Και συνέχισε: «Τον πόνο που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα… Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω και να δικάσει τη μάνα; Ντροπή! Ντροπή τους όλοι! Το παιδί δεν το πίστεψαν, αυτά που είπε; Είπε ότι η μάνα της δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το τέρας τα έκανε. Αυτός. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη, να μιλήσουν όλοι, να βγει η μάνα από κει μέσα. Το λέω δυνατά και το φωνάζω με την ψυχή μου ότι τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους, δεν έκανε τίποτα. Αν δεν ήταν καλή μάνα, δεν θα την ήθελαν».

«Το παιδί είναι σε άθλια κατάσταση σήμερα, φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό του», είπε επίσης η γιαγιά του κοριτσιού από τον Κολωνό.

«Δεν γίνεται να την πληρώνουν οι αθώοι και οι ένοχοι να είναι έξω. Έχω βιώσει πολύ πόνο και βιώνω και πόνο των παιδιών. Πού θα ακουμπήσουν να πουν τον πόνο τους;», κατέληξε.