Παρασκευή 12.04.2024

Κέιτ Μίντλετον: Νέο μυστήριο με φωτογραφία της – Τι περίεργο εντόπισαν οι χρήστες στο διαδίκτυο

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα αντιδράσεων για την Κέιτ Μίντλετον και την επεξεργασία της φωτογραφίας με τα παιδιά της. Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Daily Mail: Το τραγικό γεγονός στην ζωή της Κέιτ Μίντλετον που την έκανε να πάρει την ευθύνη για το σκάνδαλο της φωτογραφίας

Τώρα ένα νέο μυστήριο δημιουργήθηκε με την φωτογραφία της. Οι χρήστες στο διαδίκτυο εντόπισαν μια ανωμαλία στο στιγμιότυπο που την απεικονίζει να φεύγει από το Κάστρο του Ουίνδσορ μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ την περασμένη Δευτέρα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισαν μια διαφορά στο πώς φαινόταν ο τοίχος με τα τούβλα πίσω από το όχημα μέσα από το παράθυρο σε σχέση με τον τοίχο πάνω από το αυτοκίνητο. Ορισμένοι διαπίστωσαν ότι τα τούβλα έδειχναν εντελώς διαφορετικά.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Σπάνε την σιωπή τους για το σκάνδαλο με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ δήλωσε στην Daily Mail: «Βρήκα την ιστοσελίδα του φωτογράφου Jim Bennett. Τράβηξε 3 φωτογραφίες του Γουίλ και της Κέιτ. Κοιτάξτε τα τούβλα στην τρίτη φωτογραφία. Δεν είναι μόνο τα τούβλα που φαίνονται διαφορετικά (από πάνω σε σχέση με τα παράθυρα του αυτοκινήτου), αλλά και το βάθος φαίνεται επίσης διαφορετικό».

Ωστόσο, το μυστήριο λύθηκε από άλλους χρήστες στο διαδίκτυο που μοιράστηκαν φωτογραφίες του δρόμου, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο του πριγκιπικού ζεύγους, για να αποδείξουν ότι για όλα ευθύνεται μια οπτική ψευδαίσθηση.

Κέιτ Μίντλετον: Είναι χάλια μετά το σκάνδαλο με την φωτογραφία – «Είναι ντροπή που το Παλάτι την άδειασε»
Η Κέιτ Μίντλετον στο αυτοκίνητο κατά την έξοδο της από το κάστρο του Ουίνδσορ στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Κέιτ Μίντλετον στο αυτοκίνητο κατά την έξοδο της από το κάστρο του Ουίνδσορ στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Πηγή: Daily Mail / Kelvin Bruce, Jim Bennett

Τι περίεργο εντόπισαν οι χρήστες στο διαδίκτυο

Πριν εμφανιστεί η εξήγηση οι χρήστες ήταν βέβαιοι ότι κάτι είχε συμβεί και με αυτήν την φωτογραφία. «Ουάου, ακόμα και αυτή η φωτογραφία είναι ψεύτικη… και τα τούβλα. Είναι διαφορετικά τούβλα. Τι στο καλό συμβαίνει;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος είπε: «Η εξαπάτηση συνεχίζεται. Αφού η Κέιτ μπορεί να ντύνεται και να βγαίνει, γιατί δεν έχει υπάρξει ένα βίντεο που να την δείχνει σαν τον βασιλιά Κάρολο αντί για μια παραποιημένη φωτογραφία; Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κρύβεται κάτω από τη φούστα της συζύγου του για να αποπροσανατολίσει από την απατηλά παραποιημένη φωτογραφία του. #PhotoGate».

Ένας τρίτος είπε: «Αυτή η εικόνα του αυτοκινήτου δείχνει πόσο αφελείς είστε εσείς οι άνθρωποι, διότι και αυτή η φωτογραφία είναι ψεύτικη. Οδηγούν πολύ κοντά στον τοίχο από τούβλα. Τον τοίχο όπου τα τούβλα δεν ταιριάζουν καν. Η Κέιτ είναι κατά κάποιο τρόπο απορροφημένη από αυτά τα τούβλα που το κεφάλι της κοιτάζει έναν τοίχο από τούβλα. ‘Άλλη μια ψεύτικη φωτογραφία!!!».

Ο Jim Bennett, ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες, δήλωσε στο περιοδικό PEOPLE: «Δεν αλλάζουμε τις φωτογραφίες μας στο Photoshop, εκτός από το να προσαρμόζουμε τα επίπεδα του φωτός αν είναι απαραίτητο. Οι λήψεις αυτοκινήτων είναι απρόβλεπτες στις καλύτερες στιγμές και με κάποια αντανάκλαση στο τζάμι μπορεί να είναι δύσκολες».

Ωστόσο, κάποιοι διαδικτυακοί «ντετέκτιβ» κατάφεραν να βρουν μια λογική εξήγηση για τη διαφορά στα τούβλα. Μια βασιλική θαυμάστρια, η Lauren Kiehna, η οποία είναι συγγραφέας και συντάκτης του The Court Jeweller εξήγησε τη διαφορά των τούβλων στον τοίχο.

Δημοσιεύοντας μια εικόνα στο Google με την ακριβή τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία, ανέφερε: «Η φωτογραφία που τραβήχτηκε τη Δευτέρα και δείχνει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε ένα αυτοκίνητο τραβήχτηκε μπροστά από την οδό 39 High Street στο Datchet. Όσοι ανησυχούν για τα μοτίβα από τούβλα στον τοίχο/κτίριο στο βάθος, ίσως θα ήθελαν να συμβουλευτούν τους χάρτες Google».

Εν τω μεταξύ, η βασιλική θαυμάστρια Meredith Constant, από το Ντένβερ του Κολοράντο σε βίντεο στο TikTok εξήγησε την οπτική ψευδαίσθηση για να βάλει τέλος στις όποιες εικασίες. «Ένα από τα πράγματα που έχουν παρατηρήσει οι άνθρωποι σε αυτή τη φωτογραφία είναι ότι το τούβλο εκεί πάνω δεν είναι το ίδιο με το τούβλο εδώ κάτω, ο σοβάς είναι διαφορετικός, το μέγεθος του τούβλου είναι διαφορετικό. Μετά τις τελευταίες ημέρες δεν κατηγορώ τον κόσμο που εστιάζει σε αυτό και ρωτάει αν είναι ψεύτικη φωτογραφία».

Δείχνοντας ένα στιγμιότυπο του δρόμου όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία πρόσθεσε: «Νομίζω ότι επειδή η φωτογραφία ήταν τόσο στενά περικομμένη, δεν μπορούσαμε να δούμε ότι ήταν ένας τοίχος από τούβλα και πιο πίσω ήταν ένα κτίριο από τούβλα, ένα είδος οπτικής ψευδαίσθησης.

Η διαφορά στο χρώμα των τούβλων είναι διαφορετική, επειδή σε αυτή την περίπτωση τραβάτε (σ.σ. φωτογραφία) μέσα από ένα παράθυρο αυτοκινήτου. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να επιλυθεί με τη δημοσίευση της πλήρους εικόνας πριν από την περικοπή της».

Ο δρόμος όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.Ο δρόμος όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ