Παρασκευή 19.07.2024

Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλη αποκάλυψη- Νοσηλεύεται στο Χιούστον; – Τι απαντά το Παλάτι

Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι η Κέιτ Μίντλετον λαμβάνει ιατρική φροντίδα στο MD Anderson Cancer Center στο Χιούστον του Τέξας.

Η θεωρία συνωμοσίας ενισχύθηκε σε ένα Viral πλέον TikTok, το οποίο αναφερόταν σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Reddit, στην οποία ένας χρήστης μοιράστηκε ότι είχε ακούσει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έμεινε στο St. Regis Houston ενώ βρισκόταν στην πόλη για θεραπεία.

Σύμφωνα με μια νέα ιστορία στο Houston Chronicle, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι αυτές οι φήμες είναι ψευδείς. Το Chronicle επικοινώνησε επίσης με το MD Anderson Cancer Center, το οποίο αρνήθηκε να σχολιάσει λόγω της νομοθεσίας περί απορρήτου των ασθενών.

Η Amanda Matta μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok “Matta_of_fact” που αφορά τη βασιλική οικογένεια και συζητά μια δημοσίευση στο Reddit που ισχυρίζεται ότι η Middleton έμεινε πρόσφατα στο St. Regis Houston.

“Επισκεπτόταν φίλους στο St. Regis αυτό το Σαββατοκύριακο και είχαν μιλήσει για την παρουσία της στο ξενοδοχείο. Το άκουσε κανείς άλλος αυτό; Υποθέτοντας ότι θα ήταν εδώ για θεραπεία. Ελπίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα για την οικογένεια”, αναφέρει η ανάρτηση.

“Νομίζω ότι αυτή η θεωρία σχετικά με την Kate και το πού βρίσκεται έχει πολύ νόημα όταν σταματήσεις να το σκέφτεσαι”, είπε η Matta στο βίντεο, προσθέτοντας ότι έχει ακούσει παρόμοιες ιστορίες που τοποθετούν τη Middleton στο Χιούστον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνο σε ένα βίντεο τον περασμένο Μάρτιο, λέγοντας: «Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή, θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, επομένως, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλευσε να υποβληθώ σε μια προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα είμαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας. Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Από εκείνη την ανακοίνωση, δεν υπήρξαν πραγματικές ενημερώσεις για την υγεία της Κέιτ. Τον Μάιο, ένας ανώτερος βασιλικός βοηθός είπε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «θα επιστρέψει στη δουλειά όταν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς», αλλά δεν διευκρίνισε πώς μοιάζει αυτό το πράσινο φως, ούτε κοινοποίησε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή της Κέιτ στα βασιλικά καθήκοντα.

πηγή e.t.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ