Δευτέρα 08.08.2022

Καβάλα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων που είδαν το μοιραίο Antonov να πέφτει (Βίντεο)

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Σταύρος Κυβράκης, προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Καβάλας, κάνει λόγο για πρωτόγνωρες σκηνές.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, που είδαν το φλεγόμενο αεροσκάφος να πέφτει και το κατέγραψαν με τα κινητά τους.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Σταύρος Κυβράκης, προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Καβάλας, κάνει λόγο για πρωτόγνωρες σκηνές.

«Είχα την τύχη και την ατυχία να δω από απόσταση, στο σημείο που βρισκόμουν, μια τεράστια έκλαμψη. Μου έκανε φοβερή εντύπωση».

Όπως λέει ο κ. Κυβράκης, «είδα μια πύρινη έκλαμψη μέσα στη νύχτα και μάλιστα από απόσταση 25 περίπου χλμ. από εκεί που βρισκόμουν. Καταλαβαίνετε ότι είχε ιδιαίτερη σημασία».

Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Καβάλας τόνισε ότι αμέσως ξεκίνησε μια «μαραθώνια προσπάθεια, ενημερώσαμε όλους τους αρμοδίους φορείς. Πήγα στο σημείο όσο πιο γρήγορα μπορούσα, λήφθηκαν έκτακτα μέτρα, απομακρύναμε τον κόσμο από το σημείο».

Μετά από έρευνες που έγιναν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνες ουσίες στο σημείο της συντριβής του Antonov.

Πηγή: Parapolititka.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ