Τρίτη 09.08.2022

Κάθειρξη 15 ετών στον 43χρονο που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του

Το Δικαστήριο Λαμίας επέβαλλε κάθειρξη 15 ετών χωρίς αναστολή – Ο 43χρονος ασκούσε βία στα τρία ανήλικα παιδιά του, ενώ ασελγούσε στη μεγαλύτερη κόρη του, πριν αυτή γίνει 14 ετών

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας στον 43χρονο – σήμερα – από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο σε περιοχή του Ευπαλίου Φωκίδας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των τριών ανήλικων παιδιών του, ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ασελγούσε σε βάρος της μεγαλύτερης κόρης του, πριν εκείνη συμπληρώσει τα 14 έτη, ενώ είχε και σεξουαλική επαφή μαζί της αργότερα.

Η απόφαση από τακτικούς Δικαστές και ενόρκους ήταν ομόφωνη, όπως και το γεγονός η έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα ισχύ.

Αυτό σημαίνει ότι ο 43χρονος θα επιστρέψει στις Φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται έγκλειστος από το περασμένο καλοκαίρι.

Οικογενειακό δράμα

Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα, με τα τρία παιδιά να έχουν μεγαλώσει μόνα με τον 43χρονο, καθώς η μάνα τους είχε φύγει από το σπίτι.

Η περιγραφή που έκανε στο Δικαστήριο ο μεγαλύτερος γιος (17 χρονών σήμερα), που μαζί με τις δύο του αδελφές βρίσκεται πλέον στο «Χαμόγελο του Παιδιού», δεν άφησαν περιθώρια στους δικαστές για παρερμηνείες. «Δεν τον εμπιστεύομαι, δεν περνάγαμε καλά. Δε θέλω να έχω καμία σχέση με κανέναν από τους δύο γονείς μου. Θέλω να επιστρέψω στο Ίδρυμα», κατέληξε στην κατάθεσή του ο 17χρονος.

Το βασικό θύμα της υπόθεσης λόγω ανηλικότητας δεν παρευρέθη στο Δικαστήριο, η Εισαγγελέας της έδρας, όμως, τόνισε ότι «από όσους ψυχολόγους την εξέτασαν, κανείς δεν είπε ότι αυτά που κατήγγειλε είναι μυθοπλασία».

Από την πλευρά του ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία, λέγοντας ότι η κόρη του έκανε όσα έκανε για να τον εκδικηθεί, καθώς δεν την άφηνε να βγει με τις φίλες της και να γυρνάει σπίτι μετά τις 11 το βράδυ.

Πηγή: LamiaReport

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ