Παρασκευή 21.06.2024

Κατερίνη: Άνδρας σπρώχνει με δύναμη ανήλικο και τον «πετάει» σε ράφια περιπτέρου – Δείτε βίντεο

Άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και η παρέα του νεαρού έσπευσαν να τον σηκώσουν, με τον άνδρα που χειροδίκησε εις βάρος του να ανεβαίνει στο λεωφορείο και να αποχωρεί

Ένα βίαιο περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε έξω από περίπτερο στην περιοχή της Κατερίνης, με έναν άνδρα να σπρώχνει με δύναμη έναν ανήλικο και να τον ρίχνει πάνω σε ράφια, ενώ στη συνέχεια του βάζει τις φωνές κάνοντας νευρικές κινήσεις με τα χέρια του.

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (30/7), ελάχιστα μέτρα μακριά από στάση αστικού λεωφορείου και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιχείρησης και δημοσιεύει το protothema.gr, διακρίνεται η στιγμή που η παρέα των πέντε ανηλίκων φτάνει έξω από το περίπτερο και ένας εξ αυτών στέκεται δίπλα από τον άνδρα περιμένοντας – πιθανότατα – τη σειρά του για να εξυπηρετηθεί.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο μεσήλικας σπρώχνει με δύναμη τον ανήλικο και τον ρίχνει στο ράφι με τα προϊόντα του περιπτέρου, ενώ μόλις ο νεαρός πέφτει στο έδαφος εκείνος στέκεται σχεδόν από πάνω του και του φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός από κάποια βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και τον απεικονίζουν και δεν αποκλείεται κάποιος από τους νεαρούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση να τον αναγνώρισε και να του απηύθυνε υποτιμητικά τον λόγο..

Σημειώνεται ότι ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του και- μέχρι στιγμής- δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ