Πέμπτη 11.08.2022

Κάποιοι υποστηρίζουν οτι η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» έπεσε μέσα σε δύο προβλέψεις της για το 2022 (vid)

Υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται πως δύο προβλέψεις της «Μπάμπα Βάνγκα» έπεσαν μέσα.

Για τους λάτρεις του είδους, ο Νοστράδαμος ήταν ο κορυφαίος στις… προφητείες, καθώς οι φανατικοί υποστηρικτές του θεωρούν πως έχει προβλέψει όλες τις μεγάλες καταστροφές και του πολέμους που έχουν γίνει στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Κάποια σκαλιά πιο κάτω από τον Γάλλο αστρολόγο, είναι η Βανγκελίγια Πάντεβα Γκουστέροβα. Πρόκειται για Βουλγάρα μυστικίστρια και βοτανολόγο που είναι γνωστή ως Μπάμπα Βάνγκα και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο χωριό Ρούπιτε της γειτονικής χώρας.

Στην συγκεκριμένη γιαγιά που πέθανε το 1996, έχουν χρεωθεί διάφορες επιτυχίες και πλέον όσοι πιστεύουν στο… χάρισμά της, πρόσθεσαν άλλες δύο στο ενεργητικό της, καθώς θεωρούν πως δύο από τις προφητείες που είχε κάνει για το 2022, έπεσαν μέσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, είχε προβλέψει πως φέτος θα υπάρχουν χώρες στην Αυστραλία και στην Ασία που θα δοκιμαστούν από έντονες πλημμύρες. Κάτι που έγινε, καθώς πόλεις στη Νότια Ουαλία και στο Σίδνεϊ αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ