Τετάρτη 22.03.2023

ΗΠΑ: Πωλείται το πρώην σπίτι της Τζάκι Κένεντι για αστρονομικό ποσό [βίντεο]

Τρία αρχοντικά που έχουν φιλοξενήσει, κατά καιρούς, μεγάλες προσωπικότητες της Αμερικής βγαίνουν στην αγορά και μπορείτε να τα αποκτήσετε με 26,5 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό είναι το τίμημα για την πώληση τριών αρχοντικών στη Τζορτζτάουν της Ουάσιγκτον, τα οποία έχουν συνδυαστεί σε ένα ακίνητο συνολικής έκτασης 1.486 τετραγωνικών μέτρων.

Ένας πρώην δήμαρχος της Τζορτζτάουν και μια πρώην Μις Αμερική έχουν διαμείνει σε ένα από τα αρχοντικά, όπως αναφέρει το CNN.

«Το κομβικό σημείο αυτού του ιστορικού κτήματος είναι ένα μεγαλειώδες σπίτι σε ομοσπονδιακό στυλ που χτίστηκε στα τέλη του 18ου αιώνα, το οποίο φιλοξενούσε αρκετούς επιφανείς Αμερικανούς, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κυρίας Ζακλίν Κένεντι», αναφέρει ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s σε ανακοίνωσή του.

«Διατηρώντας την ιστορική του κομψότητα, το κτήμα έχει μετατραπεί σχολαστικά σε ένα μοντέρνο εκθεσιακό χώρο που αγκαλιάζει την υψηλότερη ποιότητα σχεδίασης, εξαρτημάτων και φινιρισμάτων. Καμία λεπτομέρεια δεν αγνοήθηκε», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Το 2017, αυτό το σπίτι ενσωματώθηκε σε ένα πραγματικά μοναδικό κτήμα που εκτείνεται σε πάνω από 1.486 τετραγωνικά μέτρα, με 13 υπνοδωμάτια, 13 πλήρη μπάνια και 5 WC» καταλήγει.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ