Κυριακή 23.01.2022

Η νέα «διάγνωση» Πολάκη για τα εμβόλια και η σκληρή απάντηση από τον υπουργό Πλεύρη – Τι αμφισβήτησε πάλι ο αψύς Σφακιανός

Άρχισε να αμφισβητεί τώρα την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι της μετάλλαξης Όμικρον

Δεν έχουν τέλος αυτές οι απολαυστικές (κυρίως οι μεταμεσονύχτιες) αναρτήσεις στο Facebook του Πολάκη. Μου θυμίζουν τον παλιό πολιτικό και συγκυβερνήτη του Τσίπρα, Πάνο Καμμένοπου «χτυπούσε» περασμένα μεσάνυχτα, εκεί που δεν τον περίμενε κανείς. Ο επονομαζόμενος και ως «αψύς Σφακιανός» (τι έχουν πάθει κι αυτοί οι Σφακιανοί) άρχισε να αμφισβητεί τώρα την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι της μετάλλαξης Όμικρον. Ετσι, επειδή προφανώς γουστάρει, γιατί σε αυτήν τη φάση μόνο ένας πολιτικά επιπόλαιος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια αναφορά.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, έλαβε απάντηση, και μάλιστα σκληρή, από τον υπουργό Πλεύρη. Και όταν μιλάω για παρελθόν, αναφέρομαι στη λαμπρή θητεία (που, δυστυχώς, δεν αξιολογήθηκε όπως της αξίζει από τον πρόεδρο Μητσοτάκη) του Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Υγείας. Τότε που κανείς δεν τολμούσε να ψελλίσει καν το όνομα Παύλος. Περασμένα – ξεχασμένα, θα μου πείτε, αφού τώρα ο Κικίλιας ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον τουρισμό.

Πηγή: Δημοσιεύθηκε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ