Κυριακή 17.10.2021

Η κληρονομική ασθένεια της Meghan Markle – Mπορεί να την έχουν και τα παιδιά

Η ασθένεια είναι κληρονομική, οπότε μπορεί να περάσει στην επόμενη γενιά.

Ήταν 6 Μαΐου του 2019 όταν η Meghan Markle έγινε για πρώτη φορά μανούλα και υποδέχτηκε τον Archie Harrison Mountbatten-Windsor στην αγκαλιά της. Δύο χρόνια μετά, στις 4 Ιουνίου, η ευτυχία της και η οικογένειά της με τον πρίγκιπα Harry μεγάλωσαν φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, Lillibet ‘Lilli’ Diana.

Καθώς, όμως, τα φώτα συνηθίζουν να αστράφτουν πάνω της και να μελετάται η παραμικρή λεπτομέρεια στην κίνηση του σώματός της, ειδικός τώρα παρατήρησε ένα σημάδι που φαίνεται να προδίδει την κληρονομική ασθένεια από την οποία πάσχει.

Η εμφάνιση της Meghan που «πρόδωσε» την κληρονομική ασθένεια

Στην εμφάνισή της στο National Theatre, κατά τη διάρκεια της οποίας φόρεσε ένα κομψό powder pink outfit, καθώς η Δούκισσα ακουμπούσε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ο αντίχειράς της είχε πάρει μία κλίση διαφορετική από τη φυσική των υπόλοιπων δαχτύλων. Οι ειδικοί το αποδίδουν σε υπερκινητικές αρθρώσεις.

Η οστεοπαθητικός Anisha Joshi είπε στο Αμερικάνικο Hello:

«Οι άνθρωποι με υπερκινητικότητα πολλές φορές μπορούν να κινήσουν τα άκρα τους με τρόπους που άλλοι δεν μπορούν»

«Σημαίνει ότι κάποια ή όλα τα άκρα κάποιου έχουν ασυνήθιστα μεγάλο εύρος κίνησης»

Ξανά στο στόχαστρο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle: Οι νέες κατηγορίες για τα ιδιωτικά τζετ

Η κληρονομικότητα της πάθησης μπορεί να τη μεταδώσει στα παιδιά

Η εν λόγω πάθηση μπορεί να μεταδοθεί στα παιδιά της, αφού ανήκει στις κληρονομικές.

 

«Η υπερκινητικότητα είναι μία κληρονομική πάθησης με τη βασική της αιτίας να είναι γενετικά καθορισμένη από τις αλλαγές στο κολλαγόνο, ένα είδος πρωτεΐνης που βρίσκεται στο σώμα και στους συνδέσμους για να τους στηρίξει. Όταν δεν υπάρχει αρκετό κολλαγόνο στο σώμα, αυτό μπορεί να κάνει τις αρθρώσεις πιο χαλαρές και ελαστικές», συνεχίζει η Joshi.

Αν και η υπερκινητικότητα είναι κληρονομική, δεν είναι βέβαιο πως θα μεταδοθεί στη Lilibet και στον Archie, αλλά ακόμα κι αν αυτό συμβεί δεν είναι σοβαρό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια τη Meghan.

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Oueen.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ