Τρίτη 18.08.2026

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνει γκάλοπ για τη χώρα στην οποία θα παντρευτεί – Στις πρώτες της επιλογές η Ελλάδα

Αφού αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της και πήρε πίσω τα ηνία της ζωής της, η ποπ σταρ ετοιμάζεται να παντρευτεί

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που της επιτρέπει πλέον να έχει τον πλήρη έλεγχο της ζωής της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα.

Με ένα βίντεο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ποπ σταρ κάνει γκάλοπ για την χώρα που θα φιλοξενήσει τον γάμο της.

«Πού να παντρευτούμε;», ρωτάει η ίδια στην λεζάντα της δημοσίευσής της. Κι ενώ οι θαυμαστές της της έχουν προτείνει ήδη πάρα πολλές επιλογές και οι προβολές του βίντεο έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατ., η ίδια αποκαλύπτει πως έχει ήδη στο μυαλό της κάποιες χώρες. Ανάμεσά τους, η Ελλάδα!

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, όμως όπως όλα δείχνουν έχει ξεκινήσει ήδη να το οργανώνει.

Η ίδια είχε αναφέρει πως αφού αρραβωνιάστηκε επιτέλους, τον αγαπημένο της, Σαμ Ασγκάρι, έχει σκοπό να προχωρήσει στο επόμενο βήμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ