Τρίτη 28.06.2022

Η αίθουσα Άνδρέα Παπανδρέου στο Στρασβούργο και η μεγάλη απήχηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο θα ταξιδέψουν μπόλικοι Πασόκοι

Στη Χαριλάου Τρικούπη έχοντας μετρήσει την απήχηση που έχει ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και ως ανάμνηση, αποφάσισαν να επενδύσουν προεκλογικά σ΄ αυτήν (την ανάμνηση), όπως μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Τι γράφει το big mouth

Στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο θα ταξιδέψουν μπόλικοι Πασόκοι στις αρχές Ιουλίου. Όχι δεν ξεκινούν διακοπές! Ούτε πάνε ταξίδι με την Εργατική Εστία. Απλώς, ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της πολιτικής νεκρανάστασης του ΠΑΣΟΚ, κανόνισε ένας από τους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου να πάρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Έστω και με τεράστια χρονοκαθυστέρηση ζήλεψε τη χάρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που ως γνωστόν εδώ και χρόνια υπάρχει αίθουσα με το ονοματεπώνυμο του. Πάντως, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, έχω την αίσθηση ότι μέχρι τις εκλογές θα δούμε μπόλικα επεισόδια, που θα έχουν ως πρωταγωνιστή τον Ανδρέα. Βλέπετε στη Χαριλάου Τρικούπη έχοντας μετρήσει την απήχηση που έχει ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και ως ανάμνηση, αποφάσισαν να επενδύσουν προεκλογικά σ΄ αυτήν (την ανάμνηση).

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ