Παρασκευή 19.08.2022

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Τηλεφώνησε στον γιο του να μάθει αν η μάνα του ζει ή πέθανε

«Ο πατέρας μου βρήκε τη μητέρα μου να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και τη σκότωσε», είπε χαρακτηριστικά

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ζάκυνθο, μετά την ομολογία του.

Ο 20χρονος γιος της άτυχης γυναίκας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να βρει κουράγιο για να στηρίξει τα δύο μικρότερα αδέρφια του, που βρίσκονται επίσης σε σοκ.

Ο ίδιος μίλησε για την κακοποιητική στάση του πατέρα του, που χτυπούσε επανειλημμένα τη μητέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι ο γυναικοκτόνος του τηλεφώνησε μετά το έγκλημα για να τον ρωτήσει εάν η μητέρα του ζει ή πέθανε.

Ο 20χρονος Μανώλης, μιλώντας στη εφημερίδα Πελοπόννησος, μίλησε και για την ένταση που προκλήθηκε κατά την προσαγωγή του δράστη.

Αστυνομικοί επέλεξαν να τον βάλουν στο Δικαστικό Μέγαρο από πλαϊνή πόρτα.

Έτσι, όσοι είχαν συγκεντρωθεί εκεί, κάποιοι γείτονες, γυναίκες με πλακάτ κατά της γυναικοκτονίας, αλλά και ο γιος του, δεν τον είδαν.

Ο Μανώλης αντέδρασε στους αστυνομικούς: «Ήθελα να τον δω. Δεν θα έκανα κάτι, ήθελα να τον δω. Να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πω ότι η 8χρονη αδελφή μου, έκλαιγε χθες και μου ζητούσε τη μάνα μας».

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Τελικά, η έξοδος έγινε από την μπροστινή πόρτα και πράγματι ο 20χρονος δεν έκανε τίποτα.

Απλώς τον κοίταξε, προσπαθώντας και ο ίδιος να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τα ερωτήματα, όμως, για τη στάση των Αρχών, στις οποίες η 41χρονη είχε προσφύγει δύο φορές για να καταγγείλει την κακοποίησή της, παραμένουν.

«Ήρθε σπίτι μεθυσμένος, Εγώ έλειπα. Χτύπησε τη μάνα μου πολύ. Η μάνα μου πήγε στην Αστυνομία και του έκανε πάλι μήνυση. Και οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε. Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να την φέρει σπίτι. Να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει. Την άφησαν αβοήθητη. Και ο πατέρας μου τη βρήκε να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και τη σκότωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ