Τετάρτη 22.03.2023

Γλυκά Νερά: Απορρίφθηκε το αίτημα επιμέλειας της μικρής Λυδίας από τους γονείς του πιλότου – Ασχολήθηκαν τα βρετανικά ΜΜΕ

Το ζήτημα υπερτόνισαν η «Sun» και η «Daily Mail»

Παραμένει στραμμένο στις εξελίξεις της υπόθεσης των Γλυκών Νερών το βλέμμα των βρετανικών ΜΜΕ.

Αιτία, αυτήν τη φορά, η απόρριψη του αιτήματος των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να πάρουν την επιμέλεια της Λυδίας, όπως σχολιάζει η «Sun».

Σε αυτό αναφέρεται και η «Daily Mail». υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη μικρή για μία ώρα την εβδομάδα είτε μέσω Skype είτε μέσω άλλης πλατφόρμας.

Η «Mirror», με τη σειρά της, σημειώνει ότι παρά τη στυγερή δολοφονία, τον στραγγαλίσμό της Καρολάιν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, οι γονείς του Αναγνωστόπουλου δεν δίστασαν να εκκινήσουν νομική διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η μικρή ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 35χρονου πιλότου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Όπως είναι γνωστό, με την πρωτόδικη απόφαση δεν είχε αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό με τον 35χρονο να υποστηρίζει, ωστόσο, ότι δολοφόνησε την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Όπως εν ολίγοις είχε ισχυριστεί, «θόλωσε» όταν η Καρολάιν απώθησε τη μικρή Λυδία έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν. Όλα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά, είπε, και ενώ βρίσκονταν πάνω στο σώμα της κοπέλας, η οποία ήταν στο κρεβάτι τους, θέλοντας να την ηρεμήσει.

Σε ό,τι αφορά το θέατρο που είχε στήσει επί 30 και πλέον ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν για να πείσει τις Αρχές ότι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών εισέβαλαν ληστές, κατά την απολογία του στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί πως μόνο σκοπό είχε να μη μείνει το παιδί του και χωρίς τον πατέρα του.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ