Πέμπτη 09.02.2023

Γιώργος Παπαδάκης: «Φτάνει με τα φιλιά Μπισμπίκη και Βανδή»

Ο παρουσιαστής δεν άντεξε να βλέπει τα φιλιά του ζεύγους… παντού!

Το θέμα που προέκυψε με το πρόστιμο στον Βασίλη Μπισμπίκη για το τσιγάρο που κρατούσε όταν πήγε να δει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται τη Δέσποινα Βανδή, σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εδώ το εκατομμυριοστό φιλί που έχουμε δει, φτάνει» είπε σχολιάζοντας τη φωτογραφία του ζευγαριού, το οποίο θα μπορούσε άνετα να κατακτήσει τον τίτλο του ζευγαριού της περσινής χρονιάς.

Και στη συνέχεια, έβαλε τα γέλια όταν διάβασε πρωτοσέλιδο εφημερίδας, με τίτλο «πάει να της τον φάει η Άννα Βίσση».

«Η Βίσση πάει να φάει τον Μπισμπίκη; Δεν μπορώ άλλο…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης. Μάλιστα στην ερώτηση αν ήταν «Team Βίσση» ή «Team Βανδή» απάντησε ότι ήταν… «Team Αναστασοπούλου» για να πάρει την απάντηση της Μαρίας Αναστασοπούλου «εγώ δεν τραγουδάω».

Δείτε το βίντεο μετά το 4.35:

Τα… ακατάλληλο σαρδάμ

Πριν από λίγες ημέρεα ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στην εκπομπή του, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κοροναϊό. Ωστόσο όπως φάνηκε, ήθελε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Δεν εξηγείται αλλιώς το… ακατάλληλο σαρδάμ που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ρεπορτάζ για τις τιμές της ενέργειας, όταν αντί για Πούτιν είπε «Πούσ@@»!

Η Μαρία Αναστασοπούλου αρχικά… πάγωσε και στη συνέχεια ζήτησε «βοήθεια» από τον Θεό, με τον Παπαδάκη να εξηγεί πως έκανε ένα σαρδάμ και πρέπει να τον… σώσει στον αέρα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ