Τετάρτη 22.05.2024

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ… ζώστηκε με εκρηκτικά!

Σε… ιέρεια της ξέφρενης αριστεροσύνης πασχίζει να αναδειχθεί η κ. Έλενα Ακρίτα. Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά! Όχι μόνο εκμεταλλευόμενη το κλίμα της απολιτικής, χυδαίας τοξικότητας του Κασσελάκειου ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ως φανατική εθελόντρια εκτέλεσης χτυπημάτων για την πολιτική «δολοφονία» αντιπάλων.

Η τελευταία της αποστολή, η ανερμάτιστη προσωπική λαϊκίστικη επίθεση εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού, κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι, δεν ήταν «ατυχής» (όπως λένε ακόμη και στελέχη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ) ούτε αποτέλεσμα έκρηξης. Ήταν προαποφασισμένη και κεντρικά σχεδιασμένη, ώστε να ρίξει λάδι στο καλλιεργούμενο κλίμα όξυνσης και μπαχαλοποίησης του πολιτικού σκηνικού. Αλλιώς, δεν θα έσπευδε να την υπερασπισθεί με πάθος και εχθροπάθεια ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης. Δεν «ξέφυγε», διατεταγμένη υπηρεσία εκτελούσε η κυρία. Χωρίς ίχνος αιδούς και πολιτικής ορθότητας…

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πάση θυσία να πάμε μέχρι τις ευρωεκλογές με συνθήκες πόλωσης και εμφυλιοπολεμικής έντασης. Φυσικά και δεν μπορεί να πιστεύει στα σοβαρά ο κ. Κασσελάκης ότι από τις ευρωκάλπες θα αναδειχθεί σε… μεγάλο νικητή που τα «πήρε όλα», αλλά ελπίζει η πόλωση και η κλιμάκωση του οξυμένου κλίματος να του εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, και τον απαραίτητο «αέρα» για να ζητήσει πρόωρες εκλογές (με παρουσία, φυσικά, ξένων παρατηρητών!). Αν μη τι άλλο, για να παγιώσει εσωκομματικά τη θέση του.
Πώς αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η διατεταγμένη υπηρεσία που προθυμοποιήθηκε να αναλάβει η εν λόγω κυρία, η οποία, από το… πουθενά, επιτέθηκε εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού με τρόπο προκλητικό (και μηνύσιμο -το ήξερε η κάθε άλλο παρά αφελής «τσούχτρα» του διαδικτύου…); Ποια αφορμή από πλευράς συζυγικού ζεύγους την τσίγκλησε;

Στην ανάρτησή της, η εν λόγω κυρία, έξαλλη, «καταγγέλλει» τη σύζυγο του πρωθυπουργού όχι μόνο για « πολιτικό παραγοντισμό», αλλά και για… σκοτεινές σχέσεις για επαγγελματικό της όφελος με επιχειρηματίες και συμφέροντα, για «χαριστικές» συμβάσεις, για σκοτεινές διασυνδέσεις με το «μεγάλο κεφάλαιο, με τα… 40 σπίτια που δήθεν διαθέτει «άγνωστο πώς», ακόμη-ακόμη την καλεί να της εξηγήσει… πού πήγαν, πώς ξοδεύτηκαν τα 350 εκατομμύρια των δανείων που διαχρονικά οφείλει το κόμμα της ΝΔ! Άρες μάρες κουκουνάρες!

Περσινά-ξινά σταφύλια! Κατηγορίες παρελθουσών χρήσεων, για τις οποίες έχει αποδειχθεί «καθαρή» και νόμιμη η πρωθυπουργική σύζυγος, και από τα δικαστήρια και από τις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου των «πόθεν έσχες». Σημασία δεν έχει η ουσία των «καταγγελιών», αλλά το γεγονός της καταγγελίας! Λέγε-λέγε, να μην ξεραθεί η λάσπη.

Και ο σημερινός Κασσελάκειος ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στη συντήρηση της τοξικότητας και της πόλωσης, που όλοι είδαμε πού οδήγησε τον Τσιπρέικο ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι δεν βάζουν μυαλό, είναι δικό τους πρόβλημα. Πρόβλημα της κοινωνίας είναι ότι με την καλλιέργεια και συντήρηση τέτοιου κλίματος υπονομεύεται εκ των πραγμάτων η όποια προσπάθεια ανάταξης και προόδου της χώρας. Αλλά αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρά, άχρηστα γράμματα.

Ο ήρεμος και συγκρατημένος κ. Φάμελος (και άλλοι εσωκομματικοί, ακόμη και ο κ. Καρανίκας, που γι’ αυτό τον κατσάδιασε ο «αψύς Σφακιανός» Πολάκης!) δήλωσε με ανάρτησή του ότι «για το ζήτημα, δεν θέλει να πάρει θέση, το βασικό θέμα είναι τα Τέμπη…».
Στον αντίποδα, ο αχαλίνωτος και αμετροεπής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την απόφαση της κ. Γκραμπόφσκι να υποβάλει μήνυση και τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι στηρίζει τη σύζυγό του και πως θα καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ της στο δικαστήριο, βγήκε και δήλωσε ότι «εκτιμά την κίνηση του πρωθυπουργού, ως καλού οικογενειάρχη, αλλά ο κ. Μητσοτάκης περιφρόνησε το ίδιο δικαίωμα των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών να προασπισθούν τα δικά τους οικογενειακά δικαιώματα… μη επιτρέποντάς τους (;) να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη! Άσ’ τα κάτω, πού τα πας, τσάκα τα και τρέχα, δηλαδή…

Τέτοιες ανόητες υπερβολές και προσβολές της απλής, κοινής λογικής, το μόνο που θα καταφέρουν είναι ο ευρωψηφοφόρος να αγνοήσει τις όποιες παραλείψεις και ολιγωρίες της κυβέρνησης και, προ της κάλπης, να αναλογισθεί ότι με τέτοιους «άλλους» είναι καλύτερα να μη διακινδυνεύει κανείς να μπλέξει. Αλλά κι αυτό είναι πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ…

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ