Τρίτη 25.01.2022

Γιατί ο δήμαρχος Οινουσσών ευχαρίστησε το Μαξίμου και τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Στις Οινούσσες έφτασαν προβολείς που θα εγκατασταθούν στα γήπεδα των σχολείων, προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να αθλούνται και το απόγευμα και το βράδυ που μέχρι τώρα αυτό ήταν απαγορευτικό λόγω της αλλαγής ώρας.

Οι προβολείς πήγαν στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου μετά από ανταπόκριση της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη, έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου Οινουσσών.

Ο δήμαρχος Οινουσσών, Γεώργιος Στ. Δανιήλ, αναφέρει στο μήνυμά του: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση παραλάβαμε την προερχόμενη από τη Γ.Γ. Πρωθυπουργού αποστολή προβολέων led ανοικτού γηπέδου στεγανών».

«Με την εγκατάστασή τους, την οποία άμεσα οργανώνουμε, εξασφαλίζεται ισχυρή φωτεινότητα 57500 Lumens για να λειτουργούν τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης κι αντισφαίρισης με ασφάλεια κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους εφήβους, νέους και μεγαλύτερους να αθληθούν με ασφάλεια στα γήπεδα περισσότερες ώρες και να έχουν μια επωφελή ψυχαγωγία και διέξοδο, μετά τα μαθήματα ή την εργασία τους, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων το νησί μένει απομονωμένο», προσθέτει ο δήμαρχος.

Ο Γεώργιος Στ. Δανιήλ ευχαριστεί την Πολιτεία για «το ενδιαφέρον της προς τους πολίτες εκείνους που δίνουν ζωή στον τόπο τους» και συμπληρώνει: «Σας εκφράζουμε τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας τόσο εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, όσο και των εκπαιδευτηρίων μας για το συνεχές και άγρυπνο ενδιαφέρον σας για τα μικρά απομακρυσμένα νησιά μας και τους ηρωικούς ακρίτες μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Χαρούμενα Χριστούγεννα.

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: neodimokratis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ