Τετάρτη 24.04.2024

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπίρες, εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί», λέει ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του

Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε την ζωή του, στο τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές, μίλησε σήμερα (15/3) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν… Πολύ βαρύ, πάρα πολύ βαρύ. Πολύ χάλια. Όταν «φύγει» 19 χρονών παιδί, 20 χρονών παιδί. Φίδι να ήταν, θα ήταν λίγο λυπητερό. Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που παραβίασε το stop, αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο. Ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπίρες», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 19χρόνου.

«Δεν καταλαβαίνω τίποτα»

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Αυτό θα το πει το δικαστήριο, θα το βρει ο δικηγόρος. Εγώ ξέρω ότι θα πάει νομικά, όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο, όσο πάει και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, γίνεται, δεν γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει».

Ακόμα, είπε: «Μην πάθει κακό κάποιος άλλος και να μάθουν οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι το παιδί το δικό μου πίσω, αλλά μην «πάρουν» του αλλουνού. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, τώρα έχει κόσμο, έχει 500 άτομα, 1.000 άτομα ήρθαν στην κηδεία.

Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20αρης να πάει τώρα να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει, κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί όπως και να ήταν. Ένας που δεν παραδίνεται και να σκοτώσει και μία γάτα πρέπει να παραδίνεται. Ό,τι και να είναι, είναι εγκληματίας».

«Θα είμαι μια ζωή στην μιζέρια μου»

Επίσης, ο πατέρας του 19χρονου εξήγησε ότι: «Δεν υπάρχει ένα πράγμα που να μην θυμάμαι από τον γιο μου και όλα είναι θετικά. Να έρθει σπίτι, να δουλεύει, να πάει σχολείο, να συντηρηθεί. 18 χρονών άρχισε να δουλεύει, για να φροντίζει… να πίνει τον καφέ του, να πάει με τους φίλους του, να πάρει ένα αμάξι».

«Όλα αυτά θα θυμάμαι και θα είμαι μια ζωή στην μιζέρια μου. Για όλα αυτά που πάλεψε και έρχεται ένας και πέφτει πάνω του και γίνεται αυτό το πράγμα. Ούτε φρένα, να πάει στο αντίθετο ρεύμα, να σκοτώσει δυο παιδιά. Ένα μηδενικό ήρθαμε, πήραμε ένα αμάξι, αυτό. Ζούμε για μια καλύτερη ζωή, όχι να μας σκοτώσουν», πρόσθεσε.

«Η γυναίκα μου άστο, είμαστε με φάρμακα, είμαστε τρεις-τέσσερις μέρες με φάρμακα. Ακούμε κάθε μέρα σκοτωμούς με αυτοκίνητα, επειδή πίνει ένας και καπνίζει ο άλλος», κατέληξε.

Πηγή: enikos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ