Τρίτη 06.06.2023

Γιάννης Βογιατζής: Τα 4 χρόνια που ήταν επίσημος τραγουδιστής των ανακτόρων του βασιλιά

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Για τα χρόνια που συμμετείχε στην ορχήστρα των ανακτόρων του βασιλιά είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιάννης Βογιατζής, ο αγαπημένος τραγουδιστής και ηθοποιός που έφυγε σήμερα (15.5.2023) από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Γιάννης Βογιατζής είχε εξηγήσει ότι «έγινα επίσημος τραγουδιστής γιατί ήμουν με την επίσημη ορχήστρα των ανακτόρων», τονίζοντας ότι αυτό το έκανε για 4 χρόνια.

«Επόμενο ήταν, αφού πήγα και εγώ, γιατί ήταν η εποχή που ήμουν στα ντουζένια μου, έγινα αυτόματα τραγουδιστής των ανακτόρων», είχε δηλώσει ο Γιάννης Βογιατζής, αποκαλύπτοντας και μερικές ανέκδοτες ιστορίες για τη φιλία που είχε με ένα μέλος της ορχήστρας και τον μάγειρα των ανακτόρων, με τους οποίους έτρωγαν μαζί στα υπόγεια.

«Γνώρισα έναν Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν πολύ “άτακτος” με τις κυρίες, και τον μάγειρα, ο οποίος κατέβαινε στην Αθήνα γιατί του άρεσε η Έρρικα Μπρόγιερ», είχε αποκαλύψει πριν από περίπου δύο χρόνια ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1934 και ήταν ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών και βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Πηγή: newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ