Σάββατο 30.09.2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram

Χαμός είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες στα social media με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγελλε πως έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι χρήστες του twitter τα έβαλαν μαζί του γιατί διατηρεί φιλία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχασε πολλούς followers ενώ οι χρήστες ζητούσαν να κατέβει ο διαγωνισμό που έκανε από κοινού με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Πράγματι την ευθύνη του διαγωνισμού την έχουν αποκλειστικά τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ενώ το hashtag #cancel_Kopsialis παραμένει δημοφιλές στο Twitter, με τον κόσμο να εναντιώνεται κατά του γνωστού Influencer και να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί τους φίλους του για την υπόθεση βιασμού.

Φαίνεται πάντως πώς οι σχέσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη και των αδερφών Αντετοκούνμπο δεν είναι οι καλύτερες καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ακολουθεί πλέον τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram, σε αντίθεση με τον Influencer που εξακολουθεί να τον ακολουθεί.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ακολουθεί πια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ