Δευτέρα 06.12.2021

Γερμανία: Γιατρός- «μαϊμού» εμβολίασε 306 ασθενείς κατά του κορονοϊού – Έδωσε εντολή για περισσότερους από 1.400 εμβολιασμούς

Ένας θεολόγος 50 ετών, από την ευρύτερη περιοχή του Μονάχου στη Γερμανία, φέρεται να προσποιήθηκε ότι ήταν γιατρός και να έκανε ο ίδιος, ή να έδωσε εντολή για περισσότερους από 1400 εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

Ο εισαγγελέας της περιοχής Traunstein απήγγειλε τώρα κατηγορίες στον 50χρονο για  εσκεμμένη σωματική βλάβη, παραβάσεις του ιατρικού νόμου, παραποίηση εγγράφων, εμπορική απάτη και κατάχρηση τίτλων εργασίας. Ωστόσο, δεν υπήρχαν ενδείξεις για επιπλοκές στην υγεία των ασνεθών,  λόγω έλλειψης προσόντων.

Ο άνδρας λέγεται ότι εμβολιάστηκε σε κέντρα εμβολιασμού στην πόλη Rosenheim. Λέγεται ότι έκανε αίτηση εκεί, χρησιμοποιώντας πλαστή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ιατρού στα τέλη του περασμένου έτους και στις αρχές του τρέχοντος έτους και στη συνέχεια εργάστηκε σε κέντρα εμβολιασμού στο Rosenheim και στο Karlsfeld. Στο Rosenheim έφερε, επίσης, εις πέρας, κινητές αποστολές εμβολιασμού σε γηροκομεία και άλλα ιδρύματα.

Συνολικά, ο «γιατρός» έκανε ο ίδιος 306 εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. Άλλοι 1.144 εμβολιασμοί είχαν χορηγηθεί από το ιατρικό προσωπικό κατόπιν εντολής του. Ο θεολόγος έχει μέχρι στιγμής σιωπήσει ενώπιον του εισαγγελέα και της αστυνομία για τις καταγγελίες. Ωστόσο, παραδέχθηκε την πλαστογραφία του εγγράφου σε πραγματογνώμονα.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Eleftherostypos.gr & Bild

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ