Το πόθεν έσχες που παρουσίασε χθες, Δευτέρα, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης κλήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη: Οι μετοχές σε εταιρείες, τα ακίνητα, τα ακριβά αυτοκίνητα και τα υπέρογκα χρέη

Άδωνις Γεωργιάδης: ”Αυτό που παρουσίασε δεν ταυτίζεται με τη δήλωση που είχε κάνει το ’23”

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Θεωρώ απίθανο να μην ασκηθεί δίωξη στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη (…). Και ο ίδιος το είχε παραδεχτεί ότι παραβίασε τον νόμο (…). Το πόθεν έσχες έχει πολλές πλημμέλειες. Αυτό που παρουσίασε δεν ταυτίζεται με τη δήλωση που είχε κάνει το ’23. Διότι, αυτό που παρουσίασε χθες ήταν μία συνολική περιουσία με ακίνητα, αυτοκίνητα και επενδυτικά προϊόντα και καταθέσεις περίπου 5 εκατομμύρια συνολική αξία, δάνεια 1,8 εκατομμύρια και μία αγορά σπιτιού που δεν έγραφε τη σελίδα. Άρα, ο κ. Κασσελάκης σήμερα είναι αυτός που έχει περίπου 1,2 εκατομμύρια μετρητά και 2 ακριβά σπίτια και 2 πολύ ακριβά αυτοκίνητα (…)».