Παρασκευή 19.07.2024

Folli Follie: Ενοχή για Δημήτρη Κουτσολιούτσο – Τι αποφασίστηκε για σύζυγο και γιο

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο τον ιδρυτή της εταιρείας Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο, για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κοινού αλλά και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας.

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κρίθηκε ένοχος για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ αθωώθηκε για το αδίκημα της αυτουργίας σε πλαστογραφία.

Αικ. Κουτσολιούτσου
Ένοχη κατά μετατροπή της κατηγορίας για συνέργεια σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κρίθηκε η Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, ενώ αθωώθηκε για εγκληματική οργάνωση.

Συνεργάτης Κουτσολιούτσου

Η κατηγορούμενη συνεργάτης της οικογένειας Κουτσολιούτσου κρίθηκε αθώα για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και κατά μεταβολή της κατηγορίας, ένοχη για συνέργεια σε πλαστογραφία, για συνέργεια σε απάτη από κοινού, συνέργεια σε χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ακόμη, ο καταζητούμενος Ιωάννης Μπεγιέτης κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία, άμεση συνέργεια στην απάτη, άμεση συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Αντίθετα, οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι της υπόθεσης κρίθηκαν αθώοι από τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη σε όλα τα σκέλη της. Η διαδικασία συνεχίζεται με αγορεύσεις επί των ελαφρυντικών.

πηγή e.t.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ