Κυριακή 27.11.2022

Εξύβρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Πολάκης – «Πάρε τη σκούπα μάζεψε τα τρικάκια, φτιάξε καμιά μακαρονάδα και βγάλε το σκασμό»

Σε ένα παραληρηματικού χαρακτήρα post στο facebook, ο ίδιος, αντί να καταδικάσει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού, ενόσο μέσα βρίσκονταν μάλιστα τα παιδιά του, του έκανε επίθεση

«Το βιολί του» συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης, καθώς προσέβαλε για μία ακόμη φορά τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε ένα παραληρηματικού χαρακτήρα post στο facebook, ο ίδιος, αντί να καταδικάσει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού, ενόσο μέσα βρίσκονταν μάλιστα τα παιδιά του, του έκανε επίθεση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση με τρικάκια και μακαρόνια στο σπίτι του, το βράδυ της Πέμπτης, όχι μόνο δεν την καταδίκασε αλλά έσπευσε να αναρτήσει υβριστικού τύπου σχόλιο. «Άδωνη, πάρε τη σκούπα μάζεψε τα τρικάκια, φτιάξε καμιά μακαρονάδα και βγάλε το σκασμό!!! Όταν οι ακροδεξιοί σου ακόλουθοι και ψευτο πατριώτες πέταγαν πυρσούς και πέτρες στα σπίτια των βουλευτών μας δε σε είδα να συγκινηθείς!! Γελοιε που έβγαλες και ανακοίνωση-διάγγελμα για πέντε χαρτάκια και τρία μακαρόνια!!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ