Κυριακή 13.06.2021

Εξαδάκτυλος: Ζητώ συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία για τους ανεμβολίαστους γιατρούς

«Αν δεν πειστούμε όλοι να εμβολιαστούμε, θα υπάρξει πρόβλημα», είπε – Δείτε βίντεο

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας αλλά και την εμβολιαστική διαδικασία μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού ΣυλλόγουΑθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Παρασκευής σχολίασε τις περιπτώσεις ιατρών οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος «ζητά συγγνώμη προκαταβολικά από όλη την ελληνική κοινωνία». Όπως είπε, «οι γιατροί οφείλουν να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και για να δίνουν το παράδειγμα».

Αναφερόμενος εν στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας, ο κ. Εξαδάκτυλος επισήμανε ότι πρέπει να συνεχίσουμε την πιστή τήρηση των μέτρων που προβλέπονται για την παρούσα χρονική στιγμή, υπογραμμίζοντας πως μόνο έτσι θα μπορέσουμε σε 15 ημέρες να αλλάξουμε το «χρώμα» της χώρας στους διεθνείς χάρτες.

«Είναι σκόπιμο να προστρέχουμε στον εμβολιασμό, είναι κρίσιμο», σημείωσε παράλληλα, συμπληρώνοντας ότι στις ηλικίες άνω των 60 δεν έχει προσέλθει για το εμβόλιο ο ένας στους τρεις πολίτες. «Αν δεν πειστούμε όλοι να εμβολιαστούμε, θα υπάρξει πρόβλημα», κατέληξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: www.protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ