Πέμπτη 23.05.2024

Ευρωεκλογές 2024: «Η διαδρομή μού έδωσε γνώση, ζητώ από εσάς τη δύναμη» -Το σποτ του Δημήτρη Τσιόδρα

Το προεκλογικό σποτ του Δημήτρη Τσιόδρα

Το προεκλογικό του σποτ δημοσίευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας, διηγούμενος την πορεία του ως εδώ και ζητώντας την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Από το χωριό Μάναρη της Αρκαδίας όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι την Αθήνα όπου σπούδασε και τις ΗΠΑ και ξανά πίσω στην ελληνική πρωτεύουσα που σταδιοδρόμησε επαγγελματικά στη δημοσιογραφία επί 27 χρόνια, μέχρι το 2019 που ανέλαβε διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Τσιόδρας κατεβαίνει τώρα υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

«Το 2019 είπα “ναι” στην τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Συμμετείχα στην ομάδα που έδωσε μεγάλες μάχες με επιτυχία στη διάρκεια πρωτόγνωρων κρίσεων. Τώρα κάνω το επόμενο βήμα. Στις ευρωεκλογές του Ιουνίου είμαι υποψήφιος και ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη», λέει.

«Η διαδρομή μου μού έδωσε τη γνώση. Ζητώ από εσάς να μου δώσετε τη δύναμη. Μαζί θα φέρουμε μία ακόμα νίκη εμπιστοσύνης. Για τη Νέα Δημοκρατία. Για την πατρίδα μας», καταλήγει ο Δημήτρης Τσιόδρας στο βίντεό του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Τσιόδρα στο Facebook:

«Ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Η διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια μου έδωσε τη γνώση.
Ζητώ από εσάς να μου δώσετε τη δύναμη!
Μαζί θα φέρουμε μία ακόμα νίκη εμπιστοσύνης για τη Νέα Δημοκρατία και την πατρίδα μας!».

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ