Σάββατο 28.01.2023

Ερρίκος Ανδρέου: Το τελευταίο αντίο στον γνωστό σκηνοθέτη – Συντετριμμένη η Νόρα Βαλσάμη [εικόνες]

Ο γνωστός σκηνοθέτης τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, έχοντας στο πλευρό του τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει σε βαρύ πένθος πολλούς καλούς του φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Η κηδεία του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη (24/1) στις 15:00, στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Από νωρίς ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται εκεί ενώ είδαμε και την Νταίζη Λεμπέση με μια ανθοδέσμη στα χέρια! Λίγο μετά τις 14:00 έφτασε εκεί και ο Κώστας Πρέκας.

Ερρίκος Ανδρέου: Η εμφάνιση της Νόρας Βαλσάμη

Η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη, όπως έγινε γνωστό είναι απαρηγόρητη, και όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, εξίσου συντετριμμένος είναι και ο μοναχογιός του Κωνσταντίνος Έρικ Ανδρέου. Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός και σύζυγός του δεν βρέθηκε στην κηδεία, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Σε ευχαριστώ, είσαι οικογένειά μας. Είσαι η μεγαλύτερη οικογένεια», είπε η Άννα Φόνσου στον γιο του εκλιπόντος όταν έφτασε εκεί!

Λίγη ώρα πριν τις 15:00 άρχισαν να καταφθάνουν στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου και άλλοι άνθρωποι από την ελληνική showbiz και θέατρο. Ανάμεσά τους ο Τάκης Χρυσικάκος, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ και άλλοι.

Απίστευτη συγκίνηση επικράτησε όταν έφτασε το φέρετρο με του Ερρίκου Ανδρέου.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ