Παρασκευή 19.07.2024

«Επίθεση» Καρανίκα σε Τσίπρα: Ή θα στηρίξεις Κασσελάκη ή θα καταλήξεις ομαδάρχης ομάδας κολάκων

«Ο Αλέξης Τσίπρας ή θα στηρίξει τον Συριζα ΠΣ και τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελακη βοηθώντας και συμβάλλοντας ή θα καταλήξει ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην σύμβουλός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Την ίδια ώρα ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα τον κάλεσε να ταχθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη και με τα μέλη που στηρίζουν τον νέο πρόεδρο για να ανανεωθεί η αριστερά.

«Αλέξη σε θέλουμε, με το κεφάλι ψηλά, αλλά μαζί μας στον Συριζα ΠΣ για να συμβάλεις στην ανανέωση του κόμματος όπως είπες όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος του κόμματός σου, το κόμματός μας και για αυτό δεν σε θέλουμε ομαδάρχη μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς, ούτε σε θέλουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της. Η Ανανεωτική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική ή δεν θα ανανεωθεί ποτέ.», κατέληξε στην ανάρτηση του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

Αλέξη πάμε.

Ο Αλέξης Τσίπρας ή θα στηρίξει τον Συριζα ΠΣ και τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελακη βοηθώντας και συμβάλλοντας ή θα καταλήξει ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων με παρωχημένες ιδέες που οπως αποδείχθηκε είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την σημερινή πραγματικότητα καθώς είναι προσκολλημένοι στα προτάγματα του παρελθόντος με a la cart δημοκρατία και δίχως ιδέα για το σήμερα.

Η ανανέωση δεν είναι επετηρίδα, αναπαλαίωση στελεχών, αλλά ούτε και αυτοαναφορικότητα.

Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση των ξεπερασμένων από την πραγματικότητα στελεχών που κατέληξαν να είναι η νομενκλατούρα που συμπεριφέρεται ως Ελίτ.

Η ανανέωση πρέπει να είναι διαρκής και να μην κολλάει στα δακρύβρεχτα πολιτικά κενά των συναισθημάτων & της δημαγωγίας που καλούν να επιστρέψουμε στην ασφάλεια του ένδοξου παρελθόντος προσκυνώντας τοτέμ και ιερές αγελάδες.

Αλέξη πάμε μαζί,

αλλά μαζί με τον Συριζα ΠΣ, με τον Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis
και τα χιλιάδες μέλη που είναι ικανότατα, δεν έχουν καμία ιδιοτέλεια και αποφάσισαν να στηρίξουν τον Συριζα ΠΣ με τον νέο του πρόεδρο για να ανανεωθεί η αριστερά, για να γίνει σύγχρονη και χρήσιμη στην κοινωνία, υπερασπίζοντας το κοινό καλό.

Αλέξη σε θέλουμε, με το κεφάλι ψηλά, αλλά μαζί μας στον Συριζα ΠΣ για να συμβάλεις στην ανανέωση του κόμματος όπως είπες όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος του κομματος σου, το κομματος μας και για αυτό δεν σε θέλουμε ομαδάρχη μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς, ούτε σε θελουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της.

Η Ανανεωτική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική ή δεν θα ανανεωθεί ποτέ.

πηγή e.t.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ