Τετάρτη 21.02.2024

Επιστολή Μηταράκη σε Μαλαφή για την μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρδαμύλων

Επιστολή προς το Δήμαρχο της Χίου, κ. Γιάννη Μαλαφή, απέστειλε ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, σχετικά με την μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρδαμύλων.

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο κ. Μηταράκης με τον νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου πριν από δύο εβδομάδες, ο κυβερνητικός βουλευτής έθεσε το ζήτημα στο Δήμαρχο Χίου, καθώς όπως αναφέρει και στην επιστολή του «η ανάγκη μετεγκατάστασης του Κλιμακίου είναι πλέον αδήριτη και επιτακτική».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Αξιότιμε κε. Δήμαρχε, Αγαπητέ Γιάννη,

Είναι γνωστό πλέον το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων και ο κίνδυνος μη διατήρησής του είναι πλέον ορατός.

Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής είναι πλέον παρωχημένες, καθώς το κτήριο έχει κριθεί ακατάλληλο και επικίνδυνο, οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ κακές ενώ λόγω της εγγύτητας της θάλασσας, η Πυροσβεστική αναλώνει σημαντικούς πόρους στη συντήρηση των οχημάτων. Ως εκ τούτου, η ανάγκη μετεγκατάστασης του Κλιμακίου είναι πλέον αδήριτη και επιτακτική.

Αντιλαμβάνομαι ότι έχει βρεθεί χώρος που, με την αρωγή του Δήμου Χίου, δύναται να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου. Γνωρίζοντας ότι η επίλυση του θέματος είναι προτεραιότητα για εσάς, είμαι στην διάθεση σας για κάθε δυνατή συνδρομή.»

 

Επιστολή Μηταράκη σε Μαλαφή για την μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρδαμύλων by Notis Mitarachi on Scribd

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ