Δευτέρα 06.12.2021

Επίσκεψη του ΑνΥΠΕΣ Στέλιου Πέτσα, στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού θα πραγματοποιήσει, στις 10 π.μ., ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμουμέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς και η πορεία υλοποίησης των έργων για τη θωράκιση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τη στήριξη των κατοίκων.

Ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθείμε τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, κ. Ιωάννη Κοντζιά, καθώς και τοπικούς φορείς. Εν συνεχεία, ο κ. Πέτσαςθα επιθεωρήσει,στην περιοχή της Λιχάδας, την πορεία του έργου για τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης, που έχει ενταχθεί ήδη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παράλληλα, το απόγευμα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμόστην έναρξη των εργασιών του ΕτήσιουΤακτικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) που θα πραγματοποιηθεί, στις 23 – 24 Νοεμβρίου 2021, στην Αιδηψό, σε μία έμπρακτη απόδειξη στήριξης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ