Τετάρτη 21.02.2024

Επέστρεψε στην Αθήνα με τα δύο μετάλλια στο στήθος η Πλατανιώτη – Βίντεο και φωτογραφίες

Μαζί της και η Σοφία Μαλκογεώργου, με την οποία κατέκτησαν την 6η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης και προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στην Αθήνα επέστρεψε, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσέων της στη Ντόχα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, έχοντας στο στήθος της το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Μαζί της βρισκόταν και η Σοφία Μαλκογεώργου, με την οποία κατέκτησαν την 6η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης και κατάφεραν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz27uh5k7x0x)

Στις δηλώσεις που έκανε, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, την οποία υποδέχτηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, υπογράμμισε ότι είχε πάει στην Ντόχα αποφασισμένη να πάρει το χρυσό μετάλλιο.

stivos-1
stivos-2
stivos-4
stivos-6

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι. Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι. Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω” το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό» είπε η Πλατανιώτη.

stivos-7
stivos-8
stivos-9
Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ