Πέμπτη 11.08.2022

Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου σε αυστηρούς τόνους για συνεδρίαση συνεταιρισμού Νενήτων

Η αντιπαράθεση του Δ.Σ. της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου με μέλη του Πρωτοβάθμιου Συνεταιρισμού των Νενήτων, που ξεκίνησε με το θέμα του καταστατικού, συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης την Δευτέρα 18 Ιουλίου.
Με ανακοίνωσή της η Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου στρέφεται κατά του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Νενήτων, Βασίλη Μυριαγκού, τον οποίο κατηγορεί “για αήθη και υβριστική συμπεριφορά”.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την αήθη και υβριστική συμπεριφορά του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Νενήτων, κου Μυριαγκού Βασιλείου χθες βράδυ 18/7 στα Νένητα, – σε προγραμματισμένη μαζική ενημερωτική συνάντηση, – και καλεί τους Μαστιχοπαραγωγών των Νενήτων να διαφυλάξουν την συνεταιριστική ομοιογένεια και ηρεμία απομονώνοντας και καταδικάζοντας τέτοιους είδους πράξεις, από ανθρώπους που σκοπό μόνο έχουν την δημιουργία κλίματος αναταραχής, και σύγχυσης, διασπείροντας συνειδητά ψεύδη, και πετώντας λάσπη αδιακρίτως. Η Ένωση και οι Συνεταιρισμοί της δεν είναι αρένα ιδίων συμφερόντων και ρουσφετολογικό μετερίζι, και τέτοιες συμπεριφορές θα μας βρουν απέναντι».

Είχε προηγηθεί το βράδυ της ίδιας μέρας που έγινε η συνεδρίαση, οργισμένη ανάρτηση του προέδρου της ΕΜΧ Γιώργου Τούμπου στην προσωπική του σελίδα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία παραμένει μαζί με απαράδεκτο σχόλιο, σχετικά με το συμβάν στα Νένητα.

Να σημειώσουμε ότι ο Συνεταιρισμός Νενήτων, δυναμικότερα όλων, αντέδρασε στην αλλαγή του Καταστατικού πετυχαίνοντας μάλιστα τη δικαίωσή του.

Πηγή: ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ