Δευτέρα 02.10.2023

Ένα αγόρι που «ψάχνει φίλους» έγινε viral στο TikTok -«Τους χρειάζομαι πραγματικά, οι άλλοι είναι νταήδες»

Ενα αγόρι «που ψάχνει φίλους» έγινε Viral στο TitkTok

Viral έχει γίνει ένα σγκινητικό βίντεο στο TikTok με ένα μικρό αγόρι που αναζητά φίλους και χτυπάει την πόρτα του γείτονα για βοήθεια.

Οι γείτονες του μικρού Σέιντεν Γουόκερ βοήθησαν να συγκεντρωθούν περισσότερα από 37.000 δολάρια για τον ίδιο, ο οποίος δήλωσε ότι έχει πέσει θύμα εκφοβισμού και έγινε viral μετά από ένα συγκλονιστικό βίντεο που τον έδειχνε να χτυπάει την πόρτα τους και να ρωτάει αν γνωρίζουν κάποιο παιδί της ηλικίας του, επειδή «χρειάζεται πάρα πολύ φίλους».

Στο κλιπ, με περισσότερες από 61.000.000 προβολές στο TikTok μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, ο μικρός Σέιντεν τρέμει νευρικά στα σκαλιά του σπιτιού του γείτονά του στο Αμαρίλο, στο Τέξας.

Viral στο TikTok ο μικρός Σέιντεν

«Τι τρέχει, φίλε;» απαντά ο γείτονας, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο από την κάμερα του κουδουνιού του.

«Γεια. Ήθελα απλώς να δω αν γνωρίζεις κανένα παιδί γύρω στα 11 ή 12, ίσως, γιατί χρειάζομαι μερικούς φίλους. Πραγματικά πολύ», λέει ο Γουόκερ, κοιτάζοντας το έδαφος.

Ο Ρέι δείχνει το αγόρι προς ένα σπίτι στο τέλος του δρόμου, όπου μένουν μερικά παιδιά.

«Λοιπόν, ε, δεν είναι πια φίλοι μου, γιατί είναι νταήδες», λέει ο Γουόκερ.

Το αγόρι ρωτάει τον γείτονά του αν έχει παιδιά και όταν ο Ρέι του λέει ότι έχει έναν γιο 2 ετών, ο Γουόκερ ενθουσιάζεται…

«Αυτό είναι υπέροχο. Λατρεύω τα 2χρονα παιδιά, για να είμαι ειλικρινής. Είναι απλά τα πιο χαριτωμένα που έχω γνωρίσει ποτέ» λέει, προσθέτοντας ότι είχε μια αδελφή 2 ετών.

Ο Γουόκερ λέει στον Ρέι το όνομά του και ο Ρέι του λέει ότι θα τον χαιρετήσει όταν τον δει στη γειτονιά.

«Καλή σας μέρα», λέει το αγόρι πριν φύγει.

Σε ένα επόμενο TikTok που δημοσίευσαν οι γείτονες, δείχνει τον Σέιντεν να έχει πλησιάσει το σπίτι τους περίπου μισή ώρα νωρίτερα, αλλά απομακρύνθηκε.

Μάζεψαν 37.000 δολάρια για να τον στηρίξουν στην προσπάθεια να βρει φίλους

Το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει ένα GoFundMe για τον μικρό τους γείτονα, ώστε να τον βοηθήσει να κάνει φίλους. Τα χρήματα θα πήγαιναν για κονσόλα παιχνιδιών, σχολικά ρούχα και ίσως και για κάποια εισιτήρια για λούνα παρκ.

Με το κύμα υποστήριξης, ξεπέρασαν γρήγορα τον αρχικό τους στόχο των μόλις 7.000 δολαρίων, φτάνοντας περισσότερα από 37.000.

Όλα τα χρήματα θα πάνε απευθείας στην οικογένειά του.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη σας! Περιμέναμε να δούμε υποστήριξη από αυτή την κοινότητα, αλλά είμαστε σοκαρισμένοι και έκπληκτοι από το πώς όλοι εμφανίστηκαν για τον Σέιντεν», έγραψε το ζευγάρι στη σελίδα δωρεών, GoFundMe.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ