Κυριακή 20.06.2021

Έκπληξη: Ο Αντρίκος Παπανδρέου σε εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για το περιβάλλον

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 19:00, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Αντρίκος Παπανδρέου, Καθηγητής Οικονομίας του Περιβάλλοντος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, και η Ελεάννα Δημητρακούδη, Σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Πολιτικής για την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει να μπαίνει για τα καλά στον εσωκομματικό αγώνα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και δηλώνει αποφασισμένος να δώσει τη μάχη στο προσεχές Συνέδριο του κόμματος, που θα γίνει το φθινόπωρο.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι στην πρώτη εκδήλωση που διοργανώνει ο ευρωβουλευτής, ενόψει των εκλογικών διαδικασιών, βασικός ομιλητής θα είναι ο Αντρίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που διερωτήθηκαν αν η παρουσία του στην εκδήλωση σχετίζεται με το ακαδημαϊκό του αντικείμενο, το Περιβάλλον, ή με τις συμμαχίες που χτίζονται στο Κίνημα Αλλαγής, ενόψει της κρίσιμης μάχης για την ηγεσία του κόμματος.

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας:www.iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ