Δευτέρα 02.08.2021

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, τη Δευτέρα 28 Ιούνη 2021 στις 19:00 δίπλα από τον πάλε ποτέ “CINE Κήπος”, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

·        Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

·        Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

·        Έγκριση απολογισμού του Διοικητικού συμβουλίου.

·        Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις μας έδειξαν ότι μόνο μέσα από το συλλογικό αγώνα μπορούμε να δώσουμε τη μάχη για τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα στους χώρους δουλειάς. Ο ατομικός δρόμος οδηγεί τον κάθε εργαζόμενο μόνο στη χασούρα.

Γι’ αυτό μην το σκέφτεσαι άλλο. Κάνε το βήμα.

Έλα στη συνέλευση του Σωματείου που ξέρεις από το 1990 και δεν σε προδώσει επειδή στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι ταξικές δυνάμεις.

Συσπειρωνόμαστε στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, κάνουμε πιο δυνατή της φωνή μας!

Η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η ενότητα, η ταξική κατεύθυνση είναι η δύναμή μας απέναντι στην κυβέρνηση, την εργοδοσία και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Το σωματείο είμαστε εμείς, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι του κλάδου. Η μαζικότητα του Σωματείου και η συλλογική δράση είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε σήμερα για να αντισταθούμε απέναντι στα αντεργατικά μέτρα. Σε καλούμε να πάρεις μέρος στη  Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για Σωματείο γερό και μαζικό.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο επιλέχθηκε εξωτερικός χώρος για να εξασφαλίσουμε την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά κτλ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ