Κυριακή 28.11.2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: «Κανείς δεν έφυγε γιατί απλά δεν του άρεσε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, πολλοί πληγώθηκαν από αλαζονείες»

«Πρώτα θα γίνει το κόμμα της βάσης, με τις τοπικές οργανώσεις και τις νομαρχιακές του, με τα κινήματα και με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών», σημείωσε για το πώς οραματίζεται το Κίνημα Αλλαγής

Ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος ΑλλαγήςΝίκος Ανδρουλάκης το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στη Δράμα και μίλησε για το πώς οραματίζεται το κόμμα και πως επιθυμεί να στηθεί από τα κάτω προς τα πάνω, με τη βάση να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης περιέγραψε το Κίνημα Αλλαγής ως: «Ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, το οποίο δεν θα φοβάται για τα σύμβολα του. Δεν ξέρω κανέναν να έφυγε από το κόμμα μας επειδή δεν του άρεσε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚξέρω πολλούς που πληγώθηκαν από καθεστωτισμούς και αλαζονείες. Μπορούμε λοιπόν να κρατήσουμε τα σύμβολα, τα ονόματα, την ιστορία μας, αλλά να αλλάξουμε ό,τι πλήγωσε τον ελληνικό λαό και τον έκανε να μας γυρίσει την πλάτη».

Και συμπλήρωσε ότι δεν γίνεται ένας αγώνας μεταξύ μας 5 και 12 Δεκεμβρίου αλλά ένας αγώνας: «Με τον ίδιο μας τον εαυτό για να δώσουμε μια άλλη δυνατότητα στον ελληνικό λαό».

Ακόμη, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως: «Για να αποκτήσει το κόμμα μας προοπτική, θα πρέπει να ξαναγίνει ένα κύτταρο της δημοκρατίας. Έτσι μόνο οι νέες γενιές θα μπορούν ξανά να μας εμπιστευθούν».

Τέλος, ανέφερε ότι οι νέοι άνθρωποι αποστρέφονται την πολιτική, διότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα κόμματα είναι πρόβλημα στη ζωή τους, δεν είναι λύση.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ