Παρασκευή 09.06.2023

Εκλογές 2023 – Σκέρτσος για Κατρούγκαλο: Έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης»

«Απλά πιάστηκαν στα πράσα» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Αυτό που καταλάβαμε όμως όλοι είναι ότι απλά πιάστηκαν στα πράσα και έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι “μαρτυριάρης”» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την αποπομπή του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές.

Ο κ. Σκέρτσος, στη δήλωσή του, επισημαίνει ότι το πρωί, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου « διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι το κόμμα της έπεσε θύμα διαστρέβλωσης της ΝΔ», μέχρι που ο κ. Κατρούγκαλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

«Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών…» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Σκέρτσου

Το πρωί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι το κόμμα της έπεσε θύμα διαστρέβλωσης της ΝΔ. Έως το μεσημέρι ο κ. Κατρούγκαλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Αυτό που καταλάβαμε όμως όλοι είναι ότι απλά πιάστηκαν στα πράσα και έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης». Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών…

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ