Κυριακή 28.05.2023

Εκλογές 2023, Γιώργος Τσίπρας: Δεν είχαμε άδικο για την «μικρή Μαρία» στον Έβρο

Το 40% δεν σημαίνει τίποτα και ο Ερντογάν νίκησε αλλά υπάρχει καθεστώς. είπε ο Γιώργος Τσίπρας ενόψει των εκλογών του Ιουνίου

Ως υπαρκτό αντιμετώπισε το θέμα της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι τόσο Der Spiegel που το ανέδειξε, ανακάλεσε το επίμαχο δημοσίευμα, όσο και ότι φάνηκε εκ των υστέρων πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο περιστατικό, εκτιμώντας, πάντως, ότι έκανε επικοινωνιακά κακό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ για το αν το θέμα της «μικρής Μαρίας» έκανε καλό ή κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «από πλευράς επικοινωναικής διαχείρισης μας έκανε κακό, επί της ουσίας δεν είχαμε άδικο».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα «ο ίδιος ο κ. Μηταράκης είχε αναδείξει το θέμα αλλά αντί να το πληρώσει εκείνος, το πληρώσαμε κυρίως εμείς».

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Τσιπρα για την «μικρή Μαρία» από το 5:35 του βίντεο

Επικοινωνιακό κατά τον Γιώργο Τσίπρα είναι και το πρόβλημα με τον φράχτη στον Έβρο για τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένοντας ότι «η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη είναι ολόσωστη. Είναι σόου αυτό με τον φράχτη δεν είναι ζήτημα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Ακόμα και στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτιιής είναι ένα από τα 10 εργαλεία».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, μάλιστα, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι «ο Ερντογάν από ό,τι φαίνεται κερδίζει τις δεύτερες εκογές αλλά δεν έπαψε να υπάρχει καθεστώς Ερντογάν. Όπως το ένα δεν ακυρώνει το τι είναι καθεστώς Ερντογάν έτσι και το 40% δεν αναιρεί όσα έχουν γίνει»

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ