Παρασκευή 09.06.2023

Εκλογές 2023 – Διονύσης Σαββόπουλος: Ελπίζω σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας – Πώς σχολίασε τα κόμματα της αντιπολίτευσης

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα», σημείωσε ο μεγάλος τραγουδοποιός

Την πεποίθησή του ότι οι περισσότεροι έχουν πάρει την απόφαση τους σχετικά με το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέφρασε το πρωί της Τρίτης 16/05 ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του», είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος, τονίζοντας ότι «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Ο ίδιος εξέφρασε, πάντως, τον σεβασμό του σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, σχολιάζοντας ότι τα κόμματα αυτά είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Δεν έλειψε, ωστόσο, η κριτική του σε κόμματα, όπως είπε της «υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας» για τα οποία είπε ότι διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση.

Όπως τόνισε ο Διονύσης Σαββόπουλος, η στάση αυτή μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια είναι πάρα πολύ δύσκολα.

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα», σημείωσε ο μεγάλος τραγουδοποιός.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ