Κυριακή 28.05.2023

Εκλογές 2023 – «Άγρια» αντιπαράθεση Χατζηνικολάου – Πετρόπουλου: Πάρτε την εκτίμηση αποτελέσματος που βγάλατε από την κοιλιά σας και κάντε την κορνίζα

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» του πάνελ του ΑΝΤ1 για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ένας απίστευτος καβγάς εκτυλίχθηκε στον ΑΝΤ1, σε πάνελ στο οποίο συμμετείχε ο δημοσιογράφος της «Αυγής», Ανδρέας Πετρόπουλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος εξέφρασε τη… δυσφορία του για τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα. Τότε, ο Νίκος Χατζηνικολάου παρατήρησε ότι ο δημοσιογράφος της προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδας δεν είχε διάθεση για γέλια λόγω του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Α.Π. Εσείς πανηγυρίζετε για τη νίκη της ΝΔ;

Ν.Χ. Εγώ δεν εργάστηκα ποτέ σε κομματικό έντυπο, ποτέ! Έχετε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια μονίμως να κάνετε επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Εσχάτως κάνετε επιθέσεις και στους σατιρικούς καλλιτέχνες.

Α.Π. Ήταν μια προεκλογική περίοδος που η συνέντευξη της κυρίας Σκορδά επισκίασε τη δική σας.

Ν.Χ. Πάντως η συνέντευξή μου με τον κ. Τσίπρα πήγε εξαιρετικά. Ο κ. Τσίπρας δεν πήγε μόνο στην κυρία Σκορδά, πήγε και στο δελτίο ειδήσεων…
Α.Π. Ο Μητσοτάκης απάντησε σε μία ερώτηση για τις υποκλοπές στο debate.
Ν.Χ. Τρεις ερωτήσεις του έκανα εγώ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Λέτε ψέματα! Μπράβο σε σας που λέτε ψέματα! Αυτό είναι ψέμα, είναι αιχμή κατά της δημοσιογραφίας.

Και συνέχισαν: 

Ν.Χ. Πώς λέτε ότι θα έχει η ΝΔ ποσοστό 36%-37%; Την σπάλα του αρνιού διαβάζετε; Μέχρι και την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αμφισβητήσατε χάρη του ΣΥΡΙΖΑ. Το χρεώνεστε για λόγους που έχουν να κάνουν με την κομματική σας αγάπη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Π. Πού την γνωρίζετε; Θα μπορούσα να απαντήσω κατάλληλα.
Ν.Χ. Να απαντήσετε όπως θέλετε.

Α.Π. Εγώ τον Τσίπρα δεν τον ρώτησα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό.
Ν.Χ. Κακώς. Εγώ τον ρώτησα, διότι η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει πορτρέτα πολιτικών. Είστε προκατειλημμένος και θλιβερός! Να ξαναδείτε τη συνέντευξη και να μου ζητήσετε συγγνώμη. Δεν θέλω άλλη συζήτηση μαζί σας. Είστε προσβλητικός και απαράδεκτος! Πάρτε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που ονειρευτήκατε και που βγάλατε από την κοιλιά σας και κάντε την κορνίζα ως πτυχίο δημοσιογραφίας.

Δείτε βίντεο: Τηλεοπτικοί «καβγάδες» για τις εκλογές : Τζουμάκας vs  Μάντζιου και Χατζηνικολάου vs Πετρόπουλου

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ