ΕΛΛΑΔΑ - 23/01/2025 - 10:22 πμ
Εφιάλτης για γυναίκα σε οίκο ανοχής – Άνδρας εισέβαλε στο δωμάτιό της και προσπάθησε να τη βιάσει, τι είπε στην απολογία του
Το χρονικό
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον άνδρα από τον Βόλο
Βόλος: Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης άκουσε τις φωνές της και κάλεσε την Αστυνομία
Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης άκουσε τις φωνές της και κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Ακόμα και εκεί, όμως, δεν κατάφερε να ηρεμήσει προκαλώντας φθορές στον χώρο, σύμφωνα με το larissanet.
Στην απολογία του ο άνδρας ανέφερε πως δεν σκόπευε να τελέσει τη συγκεκριμένη πράξη, επισημαίνοντας πως την επίδικη μέρα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατέθεσε ακόμα πως ήταν τακτικός πελάτης στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής. Σημειώνεται πως η παθούσα δεν προσήλθε στο δικαστήριο για να καταθέσει.
Βόλος: Ομόφωνα ένοχος ο κατηγορούμενος
Το δικαστήριο τελικά και ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τριών μηνών και καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ο άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή.


















