Τετάρτη 24.04.2024

Δολοφόνησε τη θετή του κόρη και πέταξε το πτώμα της σε βαρέλι

Ένας άνδρας σην Αυστραλία φέρεται να δολοφόνησε την εννιάχρονη θετή του κόρη και να πέταξε το πτώμα της σε ένα βαρέλι στους θάμνους.

 

Ο Τζάστιν Στάιν, 32 ετών, εμφανίστηκε σε Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας καθώς ετοιμάζεται να δικαστεί για τις κατηγορίες.

Κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Charlise Mutten, την κόρη της αρραβωνιαστικιάς του, ενώ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στα NSW Blue Mountains και πέταξε το πτώμα της σε ένα πλαστικό βαρέλι, σύμφωνα με πληροφορίες από το news.com.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες
Το πτώμα της μαθήτριας ανακαλύφθηκε με τραύματα από πυροβολισμούς σε θαμνώδη περιοχή κοντά στον ποταμό Κόλο στην κεντρική περιοχή NSW Central Tablelands τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Στάιν αρνήθηκε ότι δολοφόνησε την εννιάχρονη αφού έμεινε μόνος μαζί της στις 11 Ιανουαρίου.

Ο Στάιν διέμενε στο κτήμα της οικογένειάς του στο Mt Wilson τον Ιανουάριο του 2022 με την αρραβωνιαστικιά του, Kallista Mutten, και την κόρη της Charlise όταν εξαφανίστηκε η μαθήτρια.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Στάιν δολοφόνησε την εννιάχρονη είτε το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου είτε τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου, όταν το ζευγάρι ήταν μόνο του μαζί της.

Στη συνέχεια φέρεται να ταξίδεψε από το Mt Wilson προς τα βορειοδυτικά και τα εσωτερικά δυτικά του Σίδνεϊ πριν επιστρέψει στον ποταμό Colo, κοντά στο Hawkesbury, όπου πέταξε το πτώμα της.

Η Charlise κηρύχθηκε αγνοούμενη στις 14 Ιανουαρίου, γεγονός που προκάλεσε μια μακρά υπηρεσιακή έρευνα στους γύρω θάμνους με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών.

Το πτώμα της βρέθηκε τέσσερις ημέρες αργότερα μέσα σε ένα βαρέλι στους θάμνους και ο Στάιν συνελήφθη.

Παρέμεινε πίσω από τα κάγκελα με προφυλάκιση για δύο χρόνια, καθώς περίμενε τη δίκη του όπως αναφέρει η theaustralian.com.au

Το σοκαριστικό βίντεο
Σε βίντεο που έδωσαν οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο και ελπίζουν σε περισσότερα στοιχεία από το κοινό.

Το βίντεο δείχνει τον πατριό που πιάστηκε να εκτελεί την πιο σκοτεινή πράξη έχοντας πυροβολήσει την 9χρονη θετή κόρη του.

Οι ντετέκτιβ λένε ότι ο Στάιν οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο σε όλο το Σίδνεϊ προσπαθώντας να ξεφορτωθεί τα λείψανά της 9χρονης.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ