Δευτέρα 08.08.2022

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ο εκτελεστής κυνήγησε το θύμα ρίχνοντάς του οκτώ σφαίρες

Πάνω από δέκα σφαίρες δέχτηκε το θύμα – Τα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου

Μικροεντάσεις μεταξύ ανδρών της ΟΠΚΕ και Ρομά της περιοχής καταγράφηκαν μετά από τη δολοφονία άνδρα, με εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών, στη μέση του δρόμου, στην Αγία Βαρβάρατην περασμένη Κυριακή.

Το αιματηρό επεισόδιο, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.grσυνέβη το μεσημέρι στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Αγιά Βαρβάρα, σε ένα από τα διαμερίσματα, στο οποίο γινόταν σύμφωνα με πληροφορίες, διακίνηση ναρκωτικών.

IMG_20220731_165720
IMG_20220731_172521

Όμως, ο μαυροφορεμένος άντρας που εμφανίστηκε στο κατώφλι δεν είχε σκοπό να προμηθευτεί κάποια ναρκωτική ουσία αλλά να «τελειώσει» μια δουλειά που πιθανόν κάποιοι του είχαν αναθέσει. Ψύχραιμος, χτύπησε το κουδούνι και περίμενε υπομονετικά στη πόρτα να του ανοίξουν. Όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ένοικο του διαμερίσματος, χωρίς να χάσει λεπτό, έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε.

Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει όμως ο εκτελεστής άρχισε να τον καταδιώκει έως την οδό Σμύρνης στον αριθμό 10 Β. Συνέχισε να τον πυροβολεί με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ακολούθως ο δράστης έγινε αντιληπτός από φίλους του θύματος οι οποίοι τον καταδίωξαν για απόσταση 300 μέτρων. Ο εκτελεστής στην προσπάθεια του να διαφύγει πυροβόλησε εναντίον τους χωρίς να βρουν στόχο οι σφαίρες του.

Οι φίλοι του θύματος αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την περιοχή. Το θύμα φέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν οκτώ κάλυκες Πυροβόλου όπλου, πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δύο παραμορφωμένες βολίδες και ένα θραύσμα βολίδας πυροβόλου όπλου.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ