ΕΛΛΑΔΑ - 08/02/2022 - 10:16 μμ
Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος «Αθηναίος» που παραδόθηκε στις Αρχές
Ο Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, κάτοικος περιοχής της Αθήνας, ζούσε στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο και εργαζόταν ως ντελιβεράς – Κρυβόταν σε σπίτι φίλων του μετά τη δολοφονία του άτυχου 19χρονου – Κατά πληροφορίες, σε επικοινωνία με τη μητέρα του, εκείνη του ζήτησε να παραδοθεί – Έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου έγινε έφοδος της Αστυνομίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος, ο οποίος κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας, ζούσε τον προηγούμενο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν ως ντελιβεράς. Κατά συνέπεια, απομακρύνεται το σενάριο ο 25χρονος να ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην «παγανιά θανάτου», με θύμα τον άτυχο Άλκη.
Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, φέρονται να είχαν φτάσει στα «ίχνη» του, έχοντας εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.
Ο ίδιος ωστόσο «πρόλαβε» και παραδόθηκε στις Αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία με τη μητέρα του, Βαλεντίνα, η οποία του ζήτησε να εμφανιστεί και να παραδοθεί.
Ο «Αθηναίος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου χθες πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας.


















