Παρασκευή 09.06.2023

Διονύσης Σαββόπουλος: Θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου για τον Πολάκη – Για φασισμό μιλά η ΝΔ

«Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στη Κουμουνδούρου» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης

Θύελλα αντιδράσεων έχει σηκώσει η νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη, αυτή τη φορά προς τον μουσικοσυνθέτη Διονύση Σαββόπουλου, με αφορμή τη στήριξη του τελευταίου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη δήλωση Σαββόπουλου ότι «ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», έκανε μία ανάρτηση στο Facebook χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τον μουσικοσυνθέτη «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου».

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Άθλια μορφή φασισμού»

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης σχολίασε έντονα την εν λόγω επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την «άθλια μορφή φασισμού» και «χυδαία».

Σχολίασε πως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ένας άνθρωπος «με πραγματική δράση κατά της Χούντας, και μια ενωτική δημόσια παρουσία» υφίσταται επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη:

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας.

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ