Κυριακή 02.04.2023

Δήμος Αναστασιάδης: Φλέρταρα μια κοπέλα και μου αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχαμε δεσμό και εγώ δεν τη θυμόμουν

«Δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου» εξήγησε ο τραγουδιστής

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε τη μεγαλύτερη γκάφα που του έχει συμβεί.

Ο τραγουδιστής όπως τόνισε, είχε φλερτάρει μία κοπέλα στο γυμναστήριο, η οποία του θύμισε αργότερα ότι είχαν σχέση στο παρελθόν, γεγονός το οποίο ο ίδιος είχε ξεχάσει.

«Ίσως η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει – και ζητάω και πολλά συγγνώμη για όλο αυτό το οποίο έγινε – έχει να κάνει με κάτι ερωτικό. Ήμουν 27 χρονών σε ένα γυμναστήριο που έκανα personal και ακριβώς δίπλα ήταν μία κοπέλα που τη φλέρταρα πολύ ανοιχτά. Δεν είχα σταματήσει να την κοιτάζω» περιέγραψε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Στη συνέχεια ο  τραγουδιστής σημείωσε: «Κάποια στιγμή τελειώνει η γυμναστική και καθόμαστε στο φουαγιέ. Εξακολουθώ εγώ να την κοιτάζω, να τη φλερτάρω. Εκείνη αντέδρασε και μου μίλησε κάπως άσχημα. Μου εξήγησε πως είχαμε παλιότερα δεσμό κι εγώ δεν το θυμόμουν!».

Αμέσως μετά ο Δήμος Αναστασιάδης παραδέχτηκε: «Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου. Η αλήθεια είναι ότι έχει ξαναγίνει κάποια στιγμή πιο μετά».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο τραγουδιστής, ξεσπώντας σε γέλια, σχολίασε: «Ευτυχώς βρέθηκε η γυναίκα που με παντρεύτηκε κι όλα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα».
Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ