Σάββατο 30.09.2023

Δημήτρης Παπανικολάου: Ξεσπά για τον Αντώνη Καργιώτη: «Δε θα κλείνουμε τα μάτια, όταν δολοφονούνται τα παιδιά μας» (Βίντεο)

«Από την πρώτη στιγμή διακρίναμε ανθρώπους που θεώρησαν ότι ο Αντώνης είναι ένα παιδί κατώτερου Θεού, ότι ήταν σκουπίδι και τον πέταξαν σαν καφέ στη θάλασσα» τόνισε ο Δημήτρης Παπανικολάου – Δείτε το βίντεο

Ο Δημήτρης Παπανικολάου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής που μίλησε ανοιχτά για το φάσμα του αυτισμού, αναφέρθηκε στον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη που δολοφονήθηκε από το πλήρωμα του Blue Horizon.

θεώρησαν ότι ο Αντώνης είναι ένα παιδί κατώτερου Θεού

Ο Δημήτρης Παπανικολάου σημείωσε αρχικά: «Τα πληρώματα και στα πλοία και στα αεροπλάνα και στα τρένα είναι ανεκπαίδευτα. Αναπηρία δεν είναι μόνο το αμαξίδιο. Από την πρώτη στιγμή διακρίναμε ανθρώπους που θεώρησαν ότι ο Αντώνης είναι ένα παιδί κατώτερου Θεού, ότι ήταν σκουπίδι και τον πέταξαν σαν καφέ στη θάλασσα. Και το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι έφτασαν μέχρι την Αίγινα σαν να μη συνέβη τίποτα».

Θα οργανωθούμε επιτέλους

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε πως «παραιτήθηκε ο υπουργός για λεκτικό ατόπημα. Αυτό είναι το πρόβλημά μας; Το θέμα είναι μετά, θα φεύγει το πλοίο με κατεβασμένο καταπέλτη; Θα υπάρχει το λιμεναρχείο; Θα εκπαιδευτεί το προσωπικό για όλες τις αναπηρίες; Θα οργανωθούμε επιτέλους ή θα ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα και δε θα αναλαμβάνουμε αυτά που πρέπει;».

Νιώσαμε τον Αντώνη σαν δικό μας παιδί

«Νιώσαμε τον Αντώνη σαν δικό μας παιδί. Αναλάβετε δράση, δεν θα αφήσουμε το θέμα αυτό να ξεχαστεί. Δε θα κλείνουμε τα μάτια μας όταν δολοφονούνται τα παιδιά μας» κατέληξε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

 

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ